AngstCentrum

   

     

       Socrato

 
    Consultatie-, Advies- en Behandel-
    centrum voor angsten en fobieën.


 
   Coaching en Trainingscentrum voor
relationele en sociaal-
emotionele problemen.


Home    Wie zijn we?    Onze visie    Agenda    Nieuwsbrief    Contact

 


Sinds eind maart hebben wij een vernieuwde website. Neem rustig een kijkje en zie wat wij misschien voor jou kunnen betekenen!

 

Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief!

*  Naam:
*  Uw emailadres:
*  Vanwege:

 

Cursussen

Wij geven een tweetal cursussen met als doelstelling zicht te krijgen in de theorie en filosofie van de cognitieve gedrags beïnvloeding volgens de C O O C methodiek en daarnaast de uitgangspunten van deze methodiek te leren kennen om vervolgens de methodiek efficiënt en adequaat toe te passen. .

De basiscursus is bedoeld voor mensen die zich als beginnende beroepsbeoefenaar willen gaan bekwamen in het coach vak met als methodiek de cognitieve gedragsbeïnvloeding. Of voor die mensen die andere mensen begeleiden in hun werksituatie, zoals personeelsfunctionarissen, maatschappelijk werkenden, praktijkondersteuners etc., die op een andere manier c.q. met een andere methode beter resultaat willen halen in hun begeleiding van hun mensen.

De tweede cursus is bestemd voor diegene die als professional reeds werken met de cognitieve gedragsbeïnvloeding en die zich verder willen professionaliseren.

De cursussen starten als er minimaal 7 cursisten zich ingeschreven hebben. Op het einde van de cursus wordt er een certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

Locatie Lanaken


Neerharenweg 6
3620 Lanaken
België

Locatie Londerzeel


Maldersesteenweg 44/1
1840 Londerzeel
België

Locatie Cadier en Keer


Raadhuisplein 6
6267 CW Cadier en Keer
Nederland

 

Bastings Webdesign