AngstCentrum

   

     

       Socrato

 
    Consultatie-, Advies- en Behandel-
    centrum voor angsten en fobieën.


 
   Coaching en Trainingscentrum voor
relationele en sociaal-
emotionele problemen.


Home    Wie zijn we?    Onze visie    Agenda    Nieuwsbrief    Contact

 


Sinds eind maart hebben wij een vernieuwde website. Neem rustig een kijkje en zie wat wij misschien voor jou kunnen betekenen!

 

Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief!

*  Naam:
*  Uw emailadres:
*  Vanwege:

 

Coaching in groepsverband

De "Relationele" vragen en/of de " Wie ben ik " vragen zijn tevens de uitgangspunten voor coaching en training in groepsverband. Uiteraard schrijft u zich in voor één of meerdere van genoemde onderwerpen.
Sommige mensen kiezen ervoor om samen met anderen een gericht programma aan te gaan voor een weekend, een lang weekend of een week, op een door ons uitgekozen inspirerende lokatie.

Onze ervaring is dat door met vreemde mensen gezamenlijk aan het programma te werken er meer rust en concentratie is om uw doelstellingen te realiseren. U komt "soort"genoten tegen waar al heel snel openheid en veiligheid aanwezig is om met uw vragen te kunnen werken en te horen en te ervaren hoe anderen in hun situatie zitten en hoe zij er mee omgaan.
Van elkaar leren en nieuwe inzichten in uw eigen situatie te krijgen, is een hoofddoelstelling. Wij werken met elkaar en koken voor elkaar. U krijgt na elk programma onderdeel een huiswerk opdracht.

In principe starten we twee keer per jaar afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Een groep zit "vol" als er zich 8 personen ingeschreven hebben. Het aanmeldingsformulier met de daarbij behorende voorwaarden voor deze coaching en training vindt u op deze website. Tevens zullen wij op individueel- of groepsverzoek, of vanuit ons eigen initiatief, themata aanbieden die op bovenstaande constructie en doelstelling doorgang gaan vinden.

 

Locatie Lanaken


Neerharenweg 6
3620 Lanaken
België

Locatie Londerzeel


Maldersesteenweg 44/1
1840 Londerzeel
België

Locatie Cadier en Keer


Raadhuisplein 6
6267 CW Cadier en Keer
Nederland

 

Bastings Webdesign